Tarinamme

Olemme kahden opetusalan asiantuntijan tiimi, joka on toiminut yli kymmenen vuotta suomalaisen koulutuksen parissa. Olemme työparina oppineet ratkaisemaan ongelmat, olemaan joustavia ja luovia. Äidinkielen ja vieraiden kielten opettajina voimme tarjota palvelumme useilla kielillä ja tutustuttaa tulokkaan suomen kieleen. 

Yrityksemme Lungo Oy sai alkunsa 2017 kesällä Helsinki Think Companyn Education Bootcamp -hautomossa. Pitchasimme yritysideaa Dare to Learnin isolla lavalla 2017 ja voitimme myöhemmin pitchauksellamme Helsinki Think Companylta palkinnon, jonka avulla rekisteröimme yrityksen kesäkuussa 2018. Vuonna 2019 juhlimme virallista 1-vuotissyntymäpäiväämme. Kiitokset kaikesta tästä innostuksesta ja tuesta!

Yrityksemme idean takana on kokemuksemme  – olemmehan nähneet läheltä sen, että Suomeen tulee yhä enemmän ihmisiä muista maista. Tämä globaali muutos on pakottanut meidät havahtumaan erityisesti siihen, että uusien tulokkaiden sopeutuminen kulttuuriimme on ensiarvoisen tärkeää.

Olemme nähneet myös ne vaikeudet, joita vieraista maista tulevat ihmiset kohtaavat tässä yhteiskunnassa. Mediasta olemme kaikki saaneet lukea valitettavan surullisiakin tarinoita ihmisistä, jotka ovat tulleet työn perässä Suomeen, mutta ovat jääneet yksin ja eristäytyneet maassa, jossa kieli on outoa ja puhekulttuuri erilaista.

Lungo Oy:n ideana on luoda siltoja eri kulttuurista tulleiden ihmisten välille. Me pidämme huolen siitä, että teidänkin työntekijänne saa pehmeän laskun Suomeen.

Keväällä 2019 toteutimme uudenlaista pilotointia kansainvälisen viennin edistämiseksi. Yhteistyössä kanssamme erilaisissa projekteissa ovat toimineet mm.