Lungo – stressitöntä maahantulopalvelua yrityksille

Lungo – stressitöntä maahantulopalvelua yrityksille

Onko teille tulossa uusi työntekijä ulkomailta? Haluatte varmasti, että hän saa parhaan kuvan yrityksestänne ja suomalaisesta yhteiskunnasta. Haluatte varmasti, että hän aloittaa työnsä huojentuneena siitä, että arjen asiat hoituvat ja löytyy joku, joka tarvittaessa auttaa sopeutumaan ja löytämään vaikkapa harrastuksen, tekemään sähkösopimuksen tai valitsemaan nettiyhteyden.

“ Oli tosi kiva, että kentällä oli joku vastassa ja pääsimme nopeasti asunnolle, joka meille oli varattu. Myöhemmin saimme apua myös huonekalujen hakuun. Tällainen apu helpotti oikeasti arkea”, tiivistää ukrainalainen Dmitry puolisonsa Katen kanssa.

Lungo Oy on kattava relokaatio-yritys. Me teemme työmme niin, että työntekijä tuntee olonsa turvalliseksi sekä tervetulleeksi. Henkilökohtainen palvelu alkaa siitä, kun saamme toimeksiannon. Olemme heti suorassa yhteydessä työntekijään. Autamme häntä saamaan maahanmuuttoon liittyvät asiakirjat kuntoon, selvitämme tulijan toiveet asunnon, harrastusten ja mahdollisten muiden perheenjäsenten tukimuotojen osalta.

Lungo pitää kansainvälisistä huippuosaajista huolen.

“Tekisin kyllä kaiken itse, mutta aikani ei riitä.” – Anu/Housemarque

Autamme teitä keskittymään omaan ydinosaamiseenne ja laadukkaaseen työkulttuuriin. Sillä aikaa järjestämme työntekijänne elämän hyvään alkuun uudessa ympäristössä. Palvelumme viimeistelee työntekijänne päätöksen liittyä osaksi juuri teidän yritystänne. Voitte käyttää palveluitamme osana rekrytointikampanjaanne sekä positiivisen ja välittävän työnantajamielikuvan rakentamisessa.